top of page

VI HAR SKABT SNAIL ACADEMY FORDI...

scott-webb-obKbq4Z3cuA-unsplash.jpg

Vi har skabt Snail Academy for lærere, der arbejder med pædagogisk innovation på team-niveau, og som ønsker at forbedre innovationsprocessen og forankre den trygt i organisationen. Vi har redskaberne og den fornødne viden til at støtte disse mål.

 

Snail Academy hjælper lærere med at indsamle og afdække den viden, der allerede ligger i organisationen – både hos de enkelte og i teamet – og og at tage afsæt i denne viden for at fortsætte innovationsprocesserne. Der ligger mere viden – og mere innovation – i teamets daglige praksis end man tror, og det er vigtigt at starte med den individuelle, lokale viden.

 

Få lærere er uddannet i innovation, selvom de fleste innoverer hele tiden: og endnu færre har erfaring med at dele, evaluere, eksperimentere og bære innovationer videre. De færreste skoler har strukturer og processer til at opstarte, støtte og evaluere læreres eksperimenter og innovationer, endsige til at forankre innovationerne solidt i organisationens vidensbank. Og endelig har alle lærerteams mangfoldige vifter af baggrunde, uddannelser, erfaringer og vision, som alle spiller ind i pædagogisk innovation, og som kvalificerer innovationsprocesser på interessante og vigtige måder.

 

Snail Academys mission er at støtte disse unikke, produktive processer og at sikre, at de kan forankres trygt og føres videre, til gavn for lærere, børn og uddannelser generelt. 

bottom of page